perjantai 2. elokuuta 2024

Tupla-SERT-Gibli

Keskiviikkona olimme 2 gambler-radalla ja 1 snooker-radalla. Tuomarina oli Raita-Aho, joka oli tehnyt kivat kolmosluokan radat.

1. radalla loppu-gamble oli meille liian vaikea. En ole aikoihin treenannut poispäinkääntöä kepeillä enkä saanut sitä pihalla onnistumaan. Radalla en sitä edes yrittänyt, mutta vaihtoehtoinen ohjauskaan ei onnistunut. Saimme ihan hyvät pisteet ja tulimme toisiksi. Videolinkki on tässä.

2. radalla onnistuin suunnitelmien mukaisesti. Tämä rata voitettiin ja saatiin SERT. Tässä on rata. (Video ei pätki niin pahasti kuin 1. linkin kohdalla.)

3. rata oli snookeria, mitä pidän vaikeampana kuin gambleria. Siinä teimme 4-4-6-pistesarjan. Aika riitti juuri loppuosaan. Voitimme tämänkin radan ja tästäkin SERT. Rata on tässä.

Meillä on siis nyt sekä gamblerista että snookerista 2 sertifikaattia. Tupla-SERT-päivä on harvinaista herkkua voitoilla muutenkin. Lisäksi kilpakaverit ovat kovaa tasoa, mikä nosti suorituksen arvoa mielessäni. Kiitos ihana Gibli!


Noin muuten olemme edelleen käyneet metsässä, uimassa ja poimimassa mustikoita. Olen teettänyt myös iltajumpat ja kävin kerran juoksemassa kuntoportaat. Hyydyin pahasti yhdellä osuudella ja jouduin kävelemään loppuosan. Se laji selvästi vaatii ylläpitoa.

Ei kommentteja: