sunnuntai 4. elokuuta 2024

Hyl - 0 - 0

Tänään olimme Laitisen radoilla. Virallisesti oli 21-22 astetta, mutta tuntui huomattavasti tukalammalle minusta. Gibli sen sijaan pärjäsi hyvin. Sain vinkin pesusienen käytöstä koiran kastelemiseen ja se onkin toiminut hyvin. Sillä saa paremmin vettä karvojen juureen kuin pullosta tms. valuttamalla. Gibli pysyy aloillaan eikä väistele eli ehkä tuntuukin mukavammalle.

Eka rata oli agilityrata ja tehtiin hyvää nollaa miltei loppuun saakka. En sitten putken jälkeen työntänyt tarpeeksi takaakiertoon, joten Gibli hyppäsi hypyn väärin päin. Siitä hylkäys. Vähän tipahti hanskanikin ja Gibli jätti ottamatta puomin alastulon, mistä kisakaveriani kevyehkösti moitin.

Toka rata oli hyppäri. Loppuun saakka taas ihan hyvää rataa, mutta poispäinkäännössä Gibli hyppäsi ristiin eikä siivekkeen ympäri ja tipahti melkein raville. Siitä tuli myös lenkkiä, mutta poimin oikein päin seuraavalle hypylle. Tästä rankaistiin ajassa, jäimme 4 sek kärjestä. Sijoitus 3., etenemä 4,93 m/s. 

Kolmas rata oli myös hyppäri. Yhden kohdan ennen keppejä tein tietoisesti pidemmän reitin kautta, siitä tuli varmempi linja kepeille. Gibli oli hienosti ohjauksessa ja tältä myös 0, sij. 4., 5,14 m/s etenemä. Kärkeen 3 sekuntia.

Ei ollut sellaista fiilistä kuin viime sunnuntaina, jolloin oli vauhti molemmilla päällä. 

Kotiin ajellessa tuli radiosta tämä, minkä poimin talteen. Jotenkin svengaa hyvällä tavalla.


Niin, ja perjantaina kävin juoksemassa kuntoportaat. Pidin pidemmän tauon osioiden välillä enkä pistänyt kävelyksi, vaikka olinkin aivan maitohapoilla.

Ei kommentteja: