lauantai 17. elokuuta 2024

2 hylkyä

Elipä kerran Giblin omistaja ja Gibli, jotka lähtivät pidemmälle metsäreissulle uimaan ja syömään mustikoita sekä puolukoita. Uimakaveriksi tuli yksinäinen sorsa, jonka Gibli noteerasi silmäkulmassaan, mutta muuten ei välittänyt tuon taivaallista. Oli hiostava ilma, paidan selkämys alkoi kostua ja autolle palatessa mielessä siinsi siellä olevat juomat sekä koiralle että omistajalleen. Mutta ohhoh, 200 m ennen autoa omistaja huomasi, että paksumpaa kaulapantaa ei ollutkaan missään. Niinpä omistaja ja koiransa hölkkäsivät takaisin uimapaikalle, mistä panta löytyi ja kävelivät takaisin autolle, missä juomat tuntuivat entistä palkitsevammille.  

Tänä aamuna starttasimme Kivihalmeen radoille. Päätin jo etukäteen, että jos tuntuu lämpimältä, menen pelkät agilityradat.

Ekalla radalla puomi oli ystävällisesti 2 kertaa. Gibli tiputti hyvin alussa puomin jälkeisessä takaakierrossa riman, jälkiviisaana siinä olisi pitänyt auttaa hyppäämään vähän eri tavalla, ja myöhemmin ohjasin pakkovalssin huonosti, jolloin kisakaverini ohitti riman. Sitten aika lopussa Gibli otti muurin, mitä en ollut tajunnut poissulkea. Sen jälkeisellä puomilla palkkasin Giblin lelulla hienosta kontaktista ja juostiin maaliin. Klippi on tässä, voi viedä väärään kohtaan, koska stream on kesken.

Toka radalla oli kaikenlaista kommervenkkiä. Se muistutti treenirataa, jolla testataan kaikenlaista ja sillä suunnitelmalla sinne meninkin. Kepeille meno oli ahdas ja tiukkaan kulmaan. Sitten oli 2 takaakiertohyppyä vähän hankalasti, ne ohjasin vippauksella, jotta ehdin puomin jälkeen persjättöön. Puomin jälkeen oli hypyillä putken leijeröinti - siinä kohtaa menin Giblin kanssa ja onnistuin vippaamaan kisakaverini virheellisesti väärälle hypylle. Lopussa oli hankala kääntö hypyltä, tultiin sen ohi, mutta sitten taas mentiin suunnitelmien mukaisesti. Vaikka oli kaikenlaista säätöä, kokonaisuus oli varsin ehjä ja tästä jäi hyvä mieli. Kaikille osallistuneille tuli tältä radalta hylätty tulos. Liitän videon myöhemmin tarvittaessa, luulen, että linkki vie väärään streamin ollessa kesken. Linkki

Auton mittari näytti 26 astetta. Gibli ei ollut erityisen läähättäväinen, mutta ajattelin lähteä kotiin, kun kerran on hyvä mieli ja niin tehtiin. Kotona suihkutin Giblin, minkä jälkeen Pieni Ystäväni nukahti ilmalämpöpumpun ilmavirtaan.

Ei kommentteja: