keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Iltakisoissa

Pikku-Giblin kanssa kisasimme Arto Laitisen radoilla. 

1. rata oli agilityrata, jolla tipahti 3. hypyn rima. Ja olin että "tästä ei tule ikinä mitään". Alusta oli vähän upottava hiekka ja rimat 60:ssä. Myöhemmin saatoin Gibliä liian vähän mersun merkin yhdelle hypylle ja koska Gibli ei pysähtynyt puomin alastulolle, otin puomin uusiksi. Hyl. 



2. rata oli myös agilitya. Pelkäsin alun kiemuraista "hyppysuoraa", jossa olin Gibliä vastaanottamassa. Mietin, miten saan rimat pysymään ylhäällä. Puomilla Gibli ei pysähtynyt, vaan teki yleisön kehuman juoksupuomin. Jos on nolla alla, annan Giblin tehdä sellaisen, ja jos ei ole nolla alla, otatan uusiksi. Ei kovin loogista. Tehtiin nolla parin venähtäneen mutkan ja miltei ylimääräisen hypyn kautta. Tulimme toisiksi. Tulosohjelma on kaatunut, joten en näe nyt tarkempia tuloksia.

3. rata oli hyppäri. Siinä eniten vaivasi alku monine mutkineen ja keppien jälkeinen osa. Renkaan jälkeen ei nimittäin pitänyt jatkaa suoraan u-putkeen, vaan kääntää toisaalle. Merkkasin Giblille käännöksen ennen rengasta. Tälläkin tehtiin nolla ja tultiin kolmansiksi.

Hienoa oli ajaa kisoista kotiin auringon laskiessa lämpimässä kesäyössä.

Kaikki videot (c) Jere.

Ei kommentteja: