sunnuntai 28. heinäkuuta 2024

3 x hyl

Hannikainen tuomaroi Tobias Sjöbergin piirtämät radat. Oli paljon hyvää, ehkä eka rata paras. Uskalsin kokeilla kisoissa ohjauksia, joita on tehty vain treeneissä. Ne myös onnistuivat. Pääsin myös liikkumaan ripeästi. Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli, vaikka tuloksia ei tullutkaan. Tässä on kooste parhaista paloista.

Eka radalla Gibli pysyi upeasti lähdössä. Vippaukseni oli myöhässä. Uskalsin tehdä persjätön. Leijeröin kepit, mikä onnistui hienosti. Sitten ajauduin liian syvälle työntämään Gibliä takaakiertoon, mistä tuli rima alas, koska olin edessä. Sen jälkeen Gibli ei kääntynyt siivekkeen ympäri, vaan jatkoi putkeen (kuten moni muukin koira). Hylkäys siis.

Toisella radalla sivuirrotus lähdössä onnistui hienosti. Sen jälkeen taas persjättö hyvä. Muurin jälkeen Gibli ei yllättäen irronnut pituudelle tai hypylle (ehkä kontaktini hävisi?). Lopulta ohjaus hajosikin eikä siitä startista ole nyt sen kummemmin muistettavaa. 

Kolmannella radalla mietin lähtöön saakka, kummalta puolen ohjaan keinun. Päädyin lopulta ohjaamaan puomin toiselta puolen, jotta ei tulisi yhteentörmäystä. Gibli teki keinun upeasti! Ehdin persjättöön mainiosti. Päädyssä ollut takaakierto sujui hyvin kauempaa ohjaten. Kepeillä Gibliä joudun usein saattelemaan pitkälle, joten jäin puomilla jälkeen eikä Gibli ottanut alastulokontaktia. Takaakiertohypyn ystäväni loiskautti suoraan. Myöhemmin siivekkeen ympäri kierrättämisen koirulainen hyppäsi ristiin, joten jätimme A:n väliin huonon linjan vuoksi.

Muista:

  • Ohjata takaakierrot kauempaa!
  • Kontakti!
  • Puomin alastulo

Ei kommentteja: